De Farm & Country Fair wordt vrijdag 22 juni weer geopend. Dit jaar met het thema antieke kinderwagens en poppenwagens. Meer dan 200 antieke modellen zijn te bewonderen op de unieke kinderwagenexpositie op het terrein. Wagens met gigantische ijzeren wielen of met kleine massieve bandjes uit eind 1800. Prachtige glimmende luxe Engelse wagens met kant, kroontjes en sierkussen en eenvoudige lage houten wagens uit de jaren'40.

In een grote tent zijn de wagens opgesteld die de ontwikkeling door de jaren heen laten zien. Ze zijn op een leuke en creatieve manier per land van oorsprong en van oud naar nieuw gerangschikt. Sommige stammen al uit 1870 en zijn misschien een beetje krakkemikkig, andere zijn zeer gaaf en bijzonder van vorm. Alle modellen zijn mooi opgemaakt met antieke kussens, accessoires en poppen. Bovendien staan er tientallen modellen op een zeer creatieve manier verdeeld over het terrein.

Honderden bedrijven zijn aanwezig met producten en voorlichting. Ook in de maar liefst vijf demonstratieringen op het terrein valt heel veel te zien. Het Nederlands Appaloossa paarden stamboek geeft een grote show waarbij meer dan 30 paarden deelnemen. Zij laten het gebruik van het paard zien door de eeuwen heen.

De vrienden van het Fjorden paard verassen u met een grote piraten show. Deze belooft veel hilariteit en spektakel en is een genot om naar te kijken.

De TREC sport is nieuw in Nederland en staat volop in de belangstelling. Tijdens een demonstratie wordt alle informatie gegeven over deze veelzijdige sport.

Rijden zonder zadel en zonder hoofdstel, is dat mogelijk? Ja voor Marjanne Scherps is niets te gek, en zij zal een Freestyle clinic hierover verzorgen.

De kinderen zullen ook volop genieten, zij kunnen natuurlijk paarden en ringsteken!, meedoen in het sprookje van sneeuwitje met een prachtige prins op een schimmel, hun krachten meten tijdens het touwtrekken met een paard en op de rug proberen te klimmen van het grootste paard ter wereld.

Uniek in Nederland is het Dutch International open voor miniatuur paarden! Een Amerikaanse showkeuring waarbij meer dan 150 miniatuur paarden uit heel Europa aan deelnemen.

In diverse disciplines worden deze paarden getoond, zo is er een showgedeelte waarbij de paarden op hun uiterlijk worden beoordeeld; verder wordt er met deze paarden aangespannen gereden waarbij tweewielige wagentjes gebruikt worden; ook wordt er met paardjes gesprongen en er zal een hindernisbaan worden afgelegd.

Tish Hinojosa is één van de meest bekende en geliefde artiesten in de wereld van de hedendaagse Latijns-Amerikaanse en Americana muziek. Ze zong in het Witte Huis, volgend weekend is ze, met haar begeleiding, één van de drie bands die drie dagen lang op het podium van de Farm & Country Fair staan.

De Farm & Country Fair in Aalten wordt gehouden op 22, 23 en 24 juni 2007. De Fair ligt aan de weg Aalten- Dinxperlo, de route is goed aangegeven. Vanaf het station in Aalten rijdt ieder uur een gratis pendelbus.

De toegangsprijs bedraagt ? 12,50, voor kinderen van 4-14 jaar ? 2,50, parkeren ? 2,50.

Openingstijden: op 22 en 23 juni van 11.00 tot 22.00 uur, op zondag 24 juni van 10.00 tot 18.00 uur.

Meer informatie kunt u vinden op www.countryfair.nl