Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

vincent van goghrit authenthiek en orientatie

  • harrie van deurzen

    Nuenen, 23 juni 2008

    Beste Paardensportliefhebber,

    In oktober is het weer zover! De jaarlijks terugkerende Vincent van Gogh-rit te Nuenen gaat weer van start! Deze oriëntatierit zal dit jaar worden gereden op zondag 5 oktober. De start en finish vindt plaats aan het Park in het centrum van Nuenen.

    De rit wordt georganiseerd door de Coovelse Menners. Evenals vorig jaar zijn Harrie van Deurzen en Marcel Coolen de uitzetters, om voor u weer een oriëntatierit uit te zetten met de welbekende inhoudelijke foefjes.

    De rit voor zowel equipes als aanspanningen voert door het prachtige Brabants natuurgebied in en rond de gemeente Nuenen, Helmond en Laarbeek. Niet alleen de deelnemers maar ook toeschouwers kunnen genieten van dit gezellige evenement. De lengte van de rit bedraagt ruim 25 kilometer en voert over verharde en onverharde wegen door een prachtige omgeving. Natuurlijk hebben we ook weer voor een gezellige sherrystop gezorgd, welke voor iedereen toegankelijk is.

    voor info http://www.decoovelsemenners.nl/

  • Trekpaard

    Hallo

    Mogen hier ook trekpaard aanspanningen aan meedoen en eventueel onder de man???

    Trekpaardengroetjes,

    An

    www.trekpaarden.eu

  • harrie van deurzen

    natuurlijk mogen die mee doen

    wij hebben een mooie route uitgezet

    maar desnoods kunnen trekpaarden een verkorte route nemen

    dit word geregeld door onze ringmeesters

    m. vr gr harrie