Op zoek naar een (hoofd)trainer?

Kent u het probleem uw vereniging heeft moeite met het vinden van een (hoofd)trainer, teamleider of verzorger? Om u te helpen hebben wij een website gelanceerd waarbij alle verenigingen kosteloos een vacature mogen plaatsen op onze website.

U denkt natuurlijk wat gaat dit mij kosten? Helemaal niks, wij zijn sportliefhebbers die graag de verenigingen de helpende hand bieden. Mei 2008 vorig jaar, hebben wij Sport in Twente.nl gelanceerd. Deze site zorgt ervoor dat ook kleine verenigingen de aandacht krijgen die het verdient en niet alleen de ‘bekende’ verengingen bij u uit de omgeving.

Dit alles doen wij allemaal op vrijwillige basis en doen dit naast ons werk of studie. Wij putten onze motivatie en energie uit, de groeiende bezoekersaantallen en de positieve reacties die wij van menig bezoeker ontvangen.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening en wilt u een vacature plaatsen, bezoek dan onze website www.sportwerving.nl en plaats uw vacature. Wij hopen dat de juiste kandidaat zich via onze site bij u aanmeldt.

Wij moeten het vooral hebben van mond tot mond reclame, u helpt ons enorm om deze mail door te sturen naar al uw sportcontacten. Dan zorgen wij voor de rest!

Met vriendelijke groet,

Ramon Grootelaar